770x415

TapirCup 2015. Najmasovniji i najskuplji dosad

U subotu, 12. rujna, na Đebolendu kreće četvrto izdanje Tapir kupa, po broju prijavljenih ekipa najbrojnije dosad. Za vrijedni naslov pobjednika borit će se 15 momčadi iz Češke, Srbije, Slovenije i Hrvatske, a upravo zbog povećanog broja sudionika u odnosu na prethodne godine promijenio se i sustav natjecanja.

Po novome, igrat će se u pet skupina s po tri momčadi, tri najuspješnije momčadi ići će izravno u polufinale, a preostala dva pobjednika skupina razigravat će međusobnom utakmicom za posljednje mjesto u polufinalu (za poraženog će turnir biti završen i u konačnom plasmanu osvojit će peto mjesto). Ostale momčadi igrat će za plasman od šestog do 15. mjesta (gol razlika,veći broj postignutih golova i kažnjene minute utječu na poredak).

Četvrti Tapir kup bit će najmasovniji i najskuplji dosad, nadamo se i s najvećim brojem navijača uz teren, a naslov prošlogodišnjih (i svih ranijih) pobjednika brane Kune. Tradicionalno, ulaz je besplatan, cuga se već hladi, a prijatelji kluba i sponzori Tapira pripremili su prilične količine hrane koju ćemo mi – Tapiri – svojim nadaleko poznatim kuharskim umijećem pripremiti za sve koji dođu gledati najbolji inline hokej u regiji (i okolici). Prva utakmica započinje u 8 sati, a pokal pobjednicima dodjelit će se u kasnim večernjim satima, tek koji trenutak prije početka dobre zabave pod balonom na Velesajmu.

Sve informacije pogledajte na cup2015.tapiri.hr