IMG-10

Spektakl: Drugi All star vikend

Sportski centar Kuna ugostio je najbolje igrače Inline prvenstva Hrvatske. Bio je to drugi po redu All Star Inline vikend koji se održao u subotu 25. travnja.

Sve ekipe su poslali najbolje igrače na “prijateljsko druženje” (za Tapire su nastupili Mario Uvodić, Dario Knežević i Tomislav Stanić). Igrači su bili podjeljeni u dvije ekipe (crveni i bijeli – istok i zapad) sa po dva golmana sa svake strane. Revijalna utakmica započela je u 13 sati te smo gledali izvrsnu utakmicu s mnoštvo lijepih poteza, golova i naravno obrana. Utakmica je završila uvjerljivom pobjedom “crnih”, iako rezultat nije bio u prvom planu.

Nakon utakmice održana su još 4 natjecanja kako bi igrači mogli pokazati svoje vještine (brzo rolanje, preciznost, kazneni udarci i spretnost). Tako su redom pobjeđivali igrač Kuna Luka Novak (preciznost), predstavnik Partizana Stefan Deckovski (brzini). Usljedili su atraktivni penali s puno dobrih izvođača. Iako je bilo egzibicije pobjedio je igrač s najviše pogodaka – Jernej Pejanović. Zadnje natjecanje je tražilo najspretnijeg. Na poligonu su i ove godine predstavniku Tapira zasmetali čunjevi, dok je mladi igrač Kuna 2, Zlatan Planinec, odnio pobjedu i status najspretnijeg.

Najbolji golman cijelog vikenda bio je predstavnik Metalurga Rok Šarlohar, dok je najviše pljeskavica pojeo predstavnik Sraka Goran Marković.

Drugi All Star pokazao je dobar rad inline klubova te se iduće godine nadamo još atraktivnijem natjecanje.